Geen categorie

Nieuwe uitgave Anna Sikkes

Het karavaantje van alleen

Afgelopen april is het boek Het karavaantje van alleen van Linda van Mieghem verschenen (uitgeverij Clavis). Anna Sikkes heeft daar prachtige illustraties voor gemaakt. Het is een kinderboek voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

Bo en Sok

Als het weeshuis van moeder Mona dicht moet, belandt Bo met haar koffertje op straat. Diezelfde dag vertrekt ook Sok de sokkopvogel voorgoed uit het huis van zijn oude baasje. Algauw komen Bo en Sok elkaar tegen. Omdat ze allebei geen thuis meer hebben, besluiten ze samen op pad te gaan. Onderweg ontmoeten ze enkele ongewone en eenzame dieren. Bo gunt iedereen een plekje in hun vreemde stoet: het karavaantje van alleen. Een zacht en fantasierijk verhaal over eenzaamheid, gemis en vriendschap.

Titel: Het karavaantje van alleen

Auteur: Linda van Mieghem

Uitgeverij: Clavis

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Clavis