Geen categorie

BoekieBoekie stArt Award winnaars in de Kunsthal Rotterdam

Het is al even geleden, maar ik wil toch nog een paar prachtige illustraties van de BoekieBoekie stArt-award laten zien. Op de valreep, daags voor mijn vakantie, ben ik namelijk nog naar de Kunsthal in Rotterdam getogen om daar de prijswinnende illustraties te bekijken. En het was de moeite waard!

 

And the winner is…
  • Winnaar stArt Award 2016: Aart-Jan Venema, Nederland
  • Kinderjury prijs: Kristina Prokhorova, Rusland
  • 2e prijs: Ekaterina Golovanova, Rusland
  • 3e prijs: Lien Ivo, België
  • Publieksprijs: Mia Ollsthoorn, Nederland

 

stArt Award 2017

De stArt Award 2016 was extra speciaal vanwege het 25-jarige jubileum van BoekieBoekie en omdat er een honderdste editie verscheen. Een 100 pagina dik nummer met de avonturen van Jules Verne.  Maar dat mag de pret van de stArt Award 2017 niet drukken. Tot 1 december kun je illustraties inleveren en meedingen naar de stArt Award. Het thema van 2017 is Jungle Book. Ga snel naar de website van stArt Award.

 

Illustraties in de Kunsthal

Hier wat foto’s die ik heb gemaakt in de Kunsthal in Rotterdam. Een mooi podium voor de kunstzinnige illustraties van de winnaars.