Illustratie laten maken

Een persoonlijke illustratie kopen bij de IllustratieGalerie betekent een op maat gemaakte illustratie en een persoonlijk verhaal. Denk aan een illustratie voor jubileum, huwelijk of geboorte. Op een kaart, in een boek, of als schilderij aan de muur. Persoonlijk, op maat gemaakt en bijzonder.

 Kies voor de IllustratieGalerie

De IllustratieGalerie is gespecialiseerd in illustratie- en tekenkunst. Je kunt bij de galerie illustraties laten maken, originele illustraties kopen of downloaden om zelf te printen. De galerie biedt professionele begeleiding en persoonlijke betrokkenheid. Bij de IllustratieGalerie koop je niet alleen een originele tekening, maar ook een goed verhaal.

Bij de IllustratieGalerie vind je:

getalenteerde illustratoren
uiteenlopende stijlen
professionele begeleiding
kwaliteit

Persoonlijke illustratie laten maken

Beeldverhalen kunnen zo persoonlijk mogelijk gemaakt worden. Dat maakt een illustratie bij uitstek een uniek cadeau voor collega, vriend of familie. Maar ook geschikt voor een persoonlijke huwelijkskaart, geboortekaartje of rouwkaart. De illustrator maakt een kroniek op iemands leven, op een gebeurtenis of juist nieuw leven als schilderij aan de muur, kaart of boek.

 

Zakelijke illustratie laten maken

Illustraties zijn beeldverhalen die voor heel uiteenlopende doeleinden toegepast kunnen worden. Denk aan een samenvattend beeldverslag van een conferentie, een opvallende productverpakking, of een pakkende website. De illustrator weet het verhaal van het product of bedrijf te vertalen naar beeld.

 

Speciale doelgroepen

Wanneer u met speciale doelgroepen te maken heeft, zoals anderstaligen of mensen met een taal- of leesachterstand, kunnen illustraties de informatie die u wilt overbrengen verduidelijken. De illustrator leeft zich in in de doelgroep en communiceert met beeld.

Illustratie gemaakt als huwelijkscadeau door Manon Bijkerk.