Persoonlijke illustraties

Persoonlijke illustraties

Beeld heb je in allerlei gradaties, bewegend beeld, fotografisch, realistisch of juist abstract. Het illustratieve beeld neemt hierbij een aparte plaats in. Dat is namelijk verhalend beeld.  In dat ene beeld komen komen een gebeurtenis, gedachten en emoties samen. Illustratie is kunst: reflecteert op de wereld, verbaast en verwondert.

 

Illustratie kopen

De IllustratieGalerie zoekt naar de juiste illustrator om jouw persoonlijke illustratie te maken. Dit betekent dat we aan de hand van jouw wensen en voorkeuren op zoek gaan naar de illustrator die qua prijs, werkwijze en stijl bij de opdracht past. Wij streven daarbij altijd naar artistieke kwaliteit, professionaliteit en een goede samenwerking, en houden gedurende het hele proces een oogje in het zeil.

 

Hoe het werkt

Om verrassingen te voorkomen is het belangrijk om op voorhand duidelijk te hebben wat je wilt. We gaan daarom graag vrijblijvend in gesprek om de uitgangspunten van de opdracht op te stellen. Denk aan het doel van de illustratie, voor wie is het bestemd, hoe groot moet het zijn, en wat is het budget. Dit is het programma van eisen. 

 

Selectie

Aan de hand van die uitgangspunten gaan we op zoek naar geschikte illustratoren. Deze leggen we voor en vervolgens gaan we de keuze steeds meer verfijnen.

 

Offerte

Dan leggen we de opdracht voor en vragen we een offerte aan. Jij kiest uiteindelijk welke illustrator de opdracht gaat uitvoeren. Tot slot maakt de IllustratieGalerie het contract op en bewaakt de daarin gemaakte afspraken.

Het creatieve proces is voor de illustrator. Het resultaat voor u.

 

Tarief

De Illustratiegalerie rekent €60,- voor een bemiddeling. Daarbij komen de kosten voor de illustratie, afhankelijk van de wensen en de illustrator, eventuele drukkosten en kosten om het werk in te lijsten. Reken op een gemiddelde totaalprijs van €450,-. 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op.

[contact-form-7 id="770" title="Contactformulier"]